Dans

Jeg er en passioneret og alsidig danser, som elsker at tilegne mig nye færdigheder, viden og inspiration, 

og jeg bestræber mig på altid at arbejde med min videre udvikling, samt at kunne inspirere mine kollegaer og elever.

Jeg har mange års professionel erfaring, både som underviser, koreograf og som performer på en scene og bag et kamera.

Mig som danser

​Klassisk trænet, en danseuddannelse i hiphop og moderne, samt mange års sceneerfaring. 

Jeg optræder og underviser i både hiphop, ballet og moderne. Alsidighed, en stærk teknik og gode foundations er ting, der er meget vigtige for mig som danser. 

I min undervisning har jeg vægt på personlig udvikling hos den individuelle elev, og jeg har erfaring med al slags undervisning bl.a. professionelle, dansere under uddannelse, efterskoleelever, børn og ældre. Jeg underviser også på institutioner og til festlige begivenheder. Jeg er tilknyttet et eventbureau, hvor vi både har optrådt på TV og til store virksomhedsevents. 

Mig som koreograf

​Jeg har flere års koreografisk erfaring indenfor kommercielle ting såsom musicals og optrædener til festivaler og bryllupper, men jeg koreograferer også danseteater, hvor jeg bl.a. har stået for forestillingen ”Breathe, You are Home”, som spillede på Dansekapellet i november måned 2020. Som koreograf ligger mit fokus på historiefortælling gennem dansen, det visuelle, og at få mine dansere til at udleve deres potentiale bedst muligt.

Jeg har et godt overblik, samt god kommunikation med mine dansere og mit publikum. Ved et arrangement, bl.a. som mine jobs ved kongresser, musicals og private begivenheder, sørger jeg for, at koreografien fortæller netop den historie, som du vil have fortalt.

Følg med i min karriere på Instagram

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål, eller
​ønsker du at høre nærmere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte på telefon eller mail.

Find mine kontaktoplysninger herunder. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Du har også mulighed for at udfylde formularen her på siden, hvis du hellere vil dette. Jeg besvarer alle henvendelser inden for én arbejdsdag.

Michael Hammerbo  •  Dalstrøget 55 1 mf, 2870 Dyssegård – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 42569097