Om mig

Som danser ved jeg, hvor vigtigt det er at tage sig af sin krop, 

både for at lindre smerter så ens livskvalitet forbedres, og for at forebygge og hjælpe med skader.

Det er en investering i en selv, og jeg er glad for den viden, jeg som certificeret massør har tilegnet mig. Det er bl.a. i formen af min nye forståelse af kroppen, og evnen til at kunne hjælpe mine dansere med deres udvikling og udfordringer.

​Danser og behandler

​Jeg har danset i 20 år, undervist i 7 år og koreograferet i 5 år. Jeg arbejder altid på min videre udvikling, som bl.a. indebærer teknisk træning, styrketræning, at tage timer, at lave videoprojekter, og at tilegne mig nye færdigheder og inspiration. Det er selvfølgelig hårdt for kroppen, og jeg har selv lidt af mange skader og smerter, som behandling har hjulpet mig igennem. Jeg er derfor stolt af at kunne kalde mig selv certificeret massør, og at jeg har fået muligheden for at hjælpe andre.

Jeg kigger på helhedsbilledet ved dine smerter, jeg lytter til dig og dine behov, og jeg vil derefter hjælpe dig mod en hverdag som smertefri. Jeg er fleksibel i mine tider, så kontakt mig, og så finder vi en tid, som passer dig.

Har du spørgsmål til behandlingen, eller mit arbejde som danser, og hvad jeg kan tilbyde dig, dit firma, eller dit event, så lad os tage en snak sammen.

Find dit personlige tilbud på massage

Nedenfor finder du alle aktuelle tilbud på sportsmassage.

Massage i min klinik

Fra kun 350,-

30 minutters massage 350 kr.

60 minutters massage 550 kr.

90 minutters massage 800 kr.

Klippekort af 3x60 minutters massage 1500 kr.

Massage hjemme hos dig

Fra kun 650,-

Gældende indenfor en radius af 8km fra klinikken

60 minutters massage 650 kr.

90 minutters massage 900 kr.

Klippekort af 3x60 minutters massage 1500 

(+ 100 kroner pr gang i eget hjem)

Det siger folk om mig

Nedenfor kan du læse anmeldelser, og se hvad folk siger om mig.

"En hjemlig og rar oplevelse"

Jeg var hos Michael i forbindelse med en gammel skade i baglåret. Som danser er det virkelig betryggende at være i hænderne hos en, som forstår og anerkender de yderligheder og situationer man til tider befinder sig i. Både massagen og øvelserne jeg fik med, var meget behjælpelige.

Det er en hjemlig og rar oplevelse at blive masseret hos Michael, da han er meget professionel omkring selve udførelsen, men samtidig giver plads til afslappet samtale og smil.

Ingeborg

"Skaber en god atmosfære"

Michael er en dygtig massør, der tager godt fat og skaber en god atmosfære. Han ser ikke kun på det punkt der gør ondt, men fokuserer på hvorfor det gør ondt. Derudover er han meget fleksibel med sine behandlingstider. Kan varmt anbefales.

Lene

"Virkelig dygtig massør"

Michael er en virkelig dygtig massør. Han lytter til dig, om de skavanker du har, og bruger sin viden til at kunne hjælpe dig fri for smerter i din hverdag. Anbefaler meget at I skal bruge ham som jeres massør.

Victor

"God dybdegående massage"

Jeg kan varmt anbefale at få massage hos Michael. En dejlig rolig stemning til at få en ned i gear, god dybdegående massage og derudover en masse gode råd til hvordan jeg kunne mindske smerter og spændinger, jeg længe har døjet med.

Frida

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål, eller
​ønsker du at høre nærmere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte på telefon eller mail.

Find mine kontaktoplysninger herunder. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Du har også mulighed for at udfylde formularen her på siden, hvis du hellere vil dette. Jeg besvarer alle henvendelser inden for én arbejdsdag.

Michael Hammerbo  •  Dalstrøget 55 1 mf, 2870 Dyssegård – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 42569097